Anekdoot: Väike vana tädike ja kotitäis sularaha

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Väike vana tädike siseneb panka. Käes kilekott, mis on ääreni täis sularaha. Istub telleri laua juurde ja ütleb, et ta soovib avada selles pangas arvelduskonto ning panna kontole 200000€ sularahas. Näitab kilekotti. Aga mutike soovib, et teda teenindaks pangajuhataja isiklikult.

Teller vaatab raha täis kilekotti, läheb juhataja juurde ning selgitab tädikese soovi. Pangajuhataja kutsub tädikese oma kabinetti. Tädike kordab oma soovi avada pangas arvelduskonto ja kanda kontole sularahas 200000€.

Pangajuhataja lubab selle isiklikult korda ajada, kuid ei suuda uudishimu tagasi hoida ja küsib: “Kust te saite nii suure summa sularaha?” Tädike vastab: “Ma tegelen kihlvedudega.”

“Kihlvedudega? Panustate sporditulemustele? Hobuste võiduajamisel? Mängite kasiinos?"

“Ei-ei, ei midagi sellist!” vastab tädike. “Ma lihtsalt vean kihla. Näiteks - ma võin teiega 50000€ peale kihla vedada, et homme hommikul kell 10:05 on teie peenis kandiline!" Pangajuhataja hakkab kõva häälega naerma, aga kuna naisel on kilekotis piisavalt raha, otsustab ta kihlveo siiski pulli pärast vastu võtta. Nad panevad kihlveo tingimused paberile ja tädike lubab järgmisel päeval tagasi tulla.

Kogu päeva vältel on pangajuhataja ärevil ning kontrollib pidevalt, kas tal on püksis ikka kõik korras. Igaks juhuks jätab ta isegi õhtuse golfimängu ära.

Järgmisel hommikul veidi enne kümmet on tädike tagasi, kaasas viks ja viisakas ülikonnas noormees. Selgub, et tegu on mutikese juristiga, kes tunnistajaks kaasa kutsuti.

Pangajuhataja ütleb naeratades, et seekord tädike kaotas oma kihlveo ja tunnistada pole midagi. Tädike vastab, et aega veel on ja ta tahab ise kõik üle kontrollida. Kui kell saab 10:05, võtab pangajuhataja püksid maha ja tädike hakkab mehe peenist põhjalikult uurima.

Sel ajal, kui tädike pankuri meheuhkust uurib, hakkab tema jurist peaga vastu seina taguma. Pangajuht vaatab tädikesele imestunult otsa ja küsib, mis ta juristil viga on.

Tädike vastab: “Ma vedasin temaga eile 250000€ peale kihla, et täna kell 10:00 lähen koos temaga pangajuhataja kabinetti ning vähem kui 10 minuti pärast võtab pangajuhataja püksid maha, näitab oma meheuhkust ning ma saan seda põhjalikult katsuda!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles