Ideaalne küpsetis nädalavahetuseks - suussulav rummikook!

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Koostisosad:

1 tl suhkrut, 1 või 2 pudelit rummi, 1 dl kuivatatud puuvilju, pruuni suhkrut, 1 tl soodat, 100 g võid, 2 muna, 3 sidrunit, 1 kl jahu, 1 dl pähkleid.

Valmistamine:

Alustuseks proovi rummi.

Mmm, hea, kas pole? Võid alustada.

Võta suur kauss, mõõduklaas jne.

Proovi uuesti rummi, veendumaks, kas see on ikka piisavalt hea. vala 1 dl klaasi ja joo nii kiiresti, kui saad.

Korda. Klopi mikseriga või suures kausis. Lisa 1 tl suhkrut ja vahusta veel.

Kontororolli, kas rumm on OK…….Võta veel klaasike. Ava järgmine pudel kui vaja…………

Liza munad, kuivatatadud puuvljad…. peksa vahule….. Kui nad kitivad mikseri kinni, kasuta kruvikeeraja abi….

Maitse rummi, et kntrollida kas pdelisse pole vale konsis..konssisitensistentsi… tekkinud, lisa 3 dl soola või pipart või mingit muud mõjusat pulbrit….. vahet pole…….

Proovi rummi. Võta punnsuutäis rummi ja puhu see küünaldele. Kui sssee õnnestus siis sssssüüta küünlad ja proovi uuesti!

Bressi 1 sidururuni mahl …….. lisa 1 tl pruuni või miskit värvi suhhurt….vahet pole………sega,… segi……täitsa segi peab olema! Määri ahi või midagi retsepti või selle sisuga, keera koogivormi 350°C või 40° kraadi, venita tainas ahju………võid ka ahju ümber taigna keerata.

Maitse veel rummi, puhka tehtud tööst, proovi uinuda ja magama jääda……Tark oleks eelnevalt naabreid ja tuletõrjet hoiatada. Mobiiltelefon lülita välja, et ei tekiks tahtmist helistada kalllllimale südaööl, kellaeg polejuoluline, eks? Pin nagunii enam ei meenu, õnneks või õnnetuseks, hõkk.

Hommikul vaata, mida sa oled jõudnud valmis teha. Turgutuseks on sobilik kohv rummiga. Ära alusta enne, kui rummi on piisavalt varutud. Tuleta hoolega meelde, kui kaugele eelmine kord jõudsid, hea, kui tunned selle üle rõõmu. Ära heitu, mõtle järele, mida saad paremini ja kiiremini teha. Korda üritust...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles