Andekdoot: neiu meeste kollektiivis

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Esimene kuu - Teeere!

Täielik õudus - ümberringi ainult mehed! Mina olen üksi, aga neid on kümme (ja nende hulgas on täitsa sümpaatseid)!

Hulluks minna: seelikut parem mitte kanda (sama hästi võiks paljalt tulla), kelleltki mitte midagi paluda (muidu on veel tund aega hiljem sinu ümber kaagutav meestekari), pissile ei saa minna (WC on justkui papist, ukse taga seisavad alatasa suitsetavad kaastöötajad (just need kõige kenamad).

Kõik töötavad pingeliselt - jõllitavad oma monitore nagu hullumeelsed. Sõbrannaga lobiseda ei saa, kõik mehed räägivad telefoniga max 5 minutit ja ainult tööasjadest. Sukasait ei ole üldse teema ja Jennifer Lopezist ei saa lobiseda.

Hulluks minna!

Teine kuu - pole viga!

Pissil saab käia naabrite juures (neil on eraldi naiste WC), sukasaiti on võimalik külastada, kui kivistunud näoga monitori jõllitada. Jennifer Lopez ei ole siin tegija, ruulib hoopis mingisugune Anita Blond.

Kõik jutud käivad siin talverehvide, mootoriõlide ja arvutimälude ümber, minu Peugeot 206 tekitab kolleegides vihkavate pilkudega segatud närvilisi võbinaid. Minu soovidesse suhtutakse märksa rahulikumalt, kui arvasin, sümpaatseid mehi jääb iga päevaga vähemaks.

Kolmas kuu - saab hakkama!

Anita Blond on saksa tädi, kopsik nr 10 ..., tema kõrval ei ole Jennifer Lopez tõesti mingi tegija. Naelrehv on ajalugu, mitte tänapäev, parim õli on sünteetiline, sukasait on heaks kiidetud, sõbranna on ette näidatud ja heaks kiidetud. Seelik - heaks kiidetud, sümpaatsete meeste arv läheneb 1-le.

Vetsu ees suitsetavad kolleegid haihtuvad valguskiirusel pärast fraasi: poisid, tahaks pissida! Väljend telefonijutuajamises "olen teisel tasemel" ei ole tööalane, vaid käib võrgus mängitava tulistamismängu kohta.

Kuues kuu - kõik on omad!

Vahetasin Peugeoti 09 vastu, tase - töötab igasuguse vedelikuga, mis on vähegi tuleohtlik. Lopezil on paks taguots - sellisega ei pressi kuhugi.

Eile kottisime poistega Doomis logistikaosakonna ära - neilt kaks kasti õlut. Pärast tellisime internetist l*busid - konsulteerisin oma poisse, kuidas vahet teha, kellel on naturaalne, kellel silikoon. Hea küll, kutid, lähen tõmban ühe pläru...

Kuradi lõustad, mitte ühtegi normaalset nägu, vaheta või töökohta!

Aasta - vennad!

Vahetasin arvutil protsessori koos emaplaadiga, pärast seda ei olnud enam probleem mängus kõik kutid ribadeks lasta. Süs-adminni jõin reedel laua alla.

Täna tuli mingi uus tibi, päris pandav... kena vormis pepu. Häbeneb WC-sse minna ja istub internetis eitede lehekülgedel. Kuradi pipar!!!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles