Anekdoot: sünnipäevakingitus kallimale

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Noormees tahab oma uuele kallimale sünnipäevaks kingitust teha. Kuna pole veel pikka aega koos oldud, siis pärast hoolsat järelemõtlemist otsustab noormees kinkida paari kindaid. See oleks romantiline, kuid mitte intiimne kingitus.

Koos kallima noorema õega läheb noormees kaubamajja ja ostabki paari valgeid kindaid. Õde aga ostab endale paari püksikuid. Juhtub aga, et pakkimisel lähevad ostud segamini. Paki sisu kontrollimata saadab noormees kingituse kallimale ja lisab juurde kirjakese:

"Valisin need, kuna olen märganud, et sul pole kombeks neid kanda, kui õhtuti väljas käime. Kui poleks olnud su õde, oleksin valinud pikad ja nööpidega, aga tema kannab lühikesi, mida on kergem ära võtta. Neil siin on õrn varjund, aga müüjanna, kellelt need ostsin, näitas mulle paari, mida ta oli kolm nädalat kandnud, ja need polnud peaaegu üldse määrdunud! Ma palusin, et ta prooviks sinu omi, ja ta nägi nendega tõesti kena välja. Ma tahaksin nii väga olla esimene, keda sa nendes kohtad, kuid kaldun arvama, et kellegi teise käed puudutavad neid enne, kui ma sind jälle näen. Kui need ära võtad, siis lase neil veidi tuulduda, sest kandes lähevad nad natuke niiskeks. Kui sa vaid teaksid, kui palju kordi ma tahan neid algaval aastal suudelda!

PS. Kõige trendikam on neid kanda kergelt allakeeratult, nii et karv natuke paistaks.

Sinu kallis!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles