Anekdoot: efektiivne kaalulangetamise programm

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Mees oli hädas ülekaaluga. Luges siis lehest kuulutust kiire kaalulangetamise programmi kohta ja helistaski antud numbril.

Sealt öeldi, et esimene etapp on nädalaga 10 kilo alla.

Mees nõustus ja järgmisel hommikul uksekell. Mees tegi ukse lahti, ukse taga ilusa kehaga porgandpaljas punapea, jalas Nike tossud ja kaelas silt: "Kui kätte saad, võid teha, mida tahad!" ja lidus eest minema.

Mees ajas teist taga terve nädala, kätte ei saanud ja tibi läks oma teed. Huvi pärast siiski mees kaalus ennast ja oligi 10 kilo kehakaalust läinud!

Helistas siis uuesti samal numbril, kus pakuti järgmist etappi nädalaga kaotada 20 kilo. Mees asjaga nõus ja järgmisel hommikul ukse taga silmipimestav blondiin, ihualasti, jalas Reeboki tossud ja kaelas silt: "Kui saad kätte, olen sinu!" Vaene vennike ajas teist jälle nädal aega taga, kätte ei saanud, tibi läks oma teed ja mehel kehakaalust 20 kilo nipsti läinud!

Mehel hakkas silmade taga mõte liikuma, et ehk saab veelgi kehakaalu langetada, helistas kolmandatki korda samasse firmasse, et võtaks siis juba kolmanda paketi kah - nädalaga 30 kilo kehakaalust alla.

Sealt ikka uuriti pikalt, et oled sa ikka kindel, see on kõige karmim programm. Mees asjaga päri, et saatke ikka, mis seal enam karta. Järgmisel hommikul uksekell, ukse taga 2-meetrine päevitunud, lihastes ja tätoveeritud kutt, jalas ainult roosad jooksujalatsid ja kaelas silt: "Kui su kätte saan, oled minu!"

Vennike kaotas kolmanda nädalaga 43 kilo oma kehakaalust...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles