Anekdoot: kes aretab tugevama võitluskoera?

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Andrus ja Eedi otsustasid oma pika vihavaenu lõplikult lahendada.

Leppisid kokku, et kumbki aretab 5 aasta jooksul välja võitluskoera, kes siis omavahel võitlevad ning et kaotaja enam võitja vastu ei kobise ja allub võitjale täielikult.

Andrus andis Riigikantseleile ülesande leida maailma kõige tugevamad dobermann, rotveiler ja siberi hunt, need omavahel ristata ja aretada välja maailma parim võitluskoer. Riigikantselei asus tegevusse.

Koerad leiti, need ristati ja sündivatest kutsikatest jäeti emapiimale üksnes kõige tugevam kutsikas ning teised kutsikad viidi koerte varjupaika. Pärast 5-aastast arendustööd oli Andrusel seninägematu võitluskoer, kellele keegi ei julgenud lähedale minna ja keda tuli hoida jämedatest varbadest teraspuuris.

Koerte võitluspäeval ilmusid mõlemad konkurendid areenile. Nagu juba tavaks, üllatas Eedi kõiki. Tema võitluskoeraks oli ülipika kerega taksikoer. Mitte keegi ei uskunud, et taksi suudab Andruse koerale sekunditki vastu seista.

Kõlas gong ja Eedi koer loivas aeglaselt areenile. Andrus avas oma koera puuri ja niipea kui puuri uks avanes ründas Andruse koer pikemalt mõtlemata taksi. Oli valmis juba taksi hammustama kui taks tegi suu lahti ja neelas Andruse koera koos naha ja karvadega alla. Kõikidel pealtvaatajatel vajus karp lahti!

Andrus läks Eedi juurde teda õnnitlema.

„Ma ei suuda uskuda kuidas minu koer sinu omale kaotas,“ ütles Andrus. „Mul töötas terve Riigikantselei 5 aastat selle koera aretamisega!“

„See pole veel midagi,“ vastas Eedi. „Mul töötas terve linnavalitsus ja kõik linna ilukirurgid 5 aastat selle nimel, et krokodillile taksi välimus anda!“ 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles