Anekdoot: kaks uut elementi Mendelejevi perioodilisuse tabelis

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Pixabay

Kaks uut elementi Mendelejevi perioodilisuse tabelis:

Elemendi nimi: WOMAN (NAINE)

- Sümbol: WO

- Aatomi mass: (ära püüagi teada saada!)

- Füüsikalised omadused: Üldiselt ümarate vormidega. Hakkab keema ei millestki ja võib mõnda aega väga külm olla. Sulab kui kohelda õieti. Väga kibe, kui ei ole hästi kasutatud.

- Keemilised omadused: Väga aktiivne. Väga ebastabiilne. Reageerib suurepäraselt kulla, hõbeda, plaatina ja vääriskividega. Raevukas, kui üksi jätta. Võimeline imama suurt hulka eksootilist toitu. Muutub kergelt rohekaks, kui pöörduda parema näidise poole.

- Kasutamine: Väga sobiv kaunistuseks. Väga hea katalüsaator terviserikete kindlakstegemiseks. Tõenäoliselt kõige võimsam tuntud aine sissetulekute vähendamiseks.

- Hoiatus: Äärmiselt plahvatusohtlik kogenematutes kätes.

Elemendi nimi: MAN (Mees)

- Symbol: XY

- Aatomi mass: (180 ± 50)

- Füüsikalised omadused: Tahke toatemperatuuril, kuid vajub kergelt vormist välja. Kergelt hõljuv ja mõnikord udus. Raske leida ülipühast näidist. Rooste tõttu pole vanemad näidised võimelised voolu juhtima nii kergelt kui nooremad näidised

- Keemilised omadused: Üritab kasutada igat juhust, et siduda ennast WO-ga. Samuti on tugevalt seotud oma enda elemendiga. Muutub plahvatusohtlikuks kui segada LP-ga (Element: Lapsed) pikemaks perioodiks. Saab neutraliseerida alkoholiga küllastudes.

- Kasutamine: Keegi ei tea. Võimalik hea metaani allikas.

- Hoiatus: WO elemendi puudumisel see element laguneb kiiresti ja hakkab haisema!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles