Anekdoot: kes on kes sõjaväes?

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

KINDRAL

Hüppab vabalt üle kõrghoonete, on kõvasti tugevam kui vedur, kiirem kui kuul, kõnnib vee peal ja nõustab Jumalat.

KOLONEL

Hüppab vabalt üle madalamate majade, on võimsam kui vedur, kiire kui kuul, kõnnib vee peal kui tuul, pole liiga tugev ja suhtleb Jumalaga.

KOLONELLEITNANT

Hüppab hoojooksu ja tugeva tuule abil üle madalamate majade, on peaaegu sama tugev kui vedur, kiire kui vibunool, kõnnib vee peal sisebasseinides, räägib jumalaga, kui selleks on luba antud.

MAJOR

Pingutustega suudab hüpata üle madala hüti, jääb jõus alla vedurile, oskab tulistada, ujub hästi, Jumal võtab teda aegajalt jutule.

KAPTEN

Teeb edusamme hoonetest üle hüppamisel, jõus jääb ilmselgelt alla vedurile, suudab mõnikord käsitleda relva endale viga tegemata, oskab koera ujuda, räägib loomadega.

LEITNANT

Jookseb peaga vastu seina, tunneb veduri ära kahel juhul kolmest, laskemoona talle ei anta, suudab vee peal püsida, kui on eelnevalt instrueeritud, räägib veega.

NOOREMLEITNANT

Komistab lävepakul, kui proovib majja siseneda, proovib aeg-ajalt kägu jäljendada, tulistab iseend veepüstolist, mõmiseb omaette. 

ALLOHVITSER

Tõstab majad üles ja kõnnib nende alt läbi, lööb vedurid rööbastelt maha, püüab kuule hammastega ja närib neid, paneb oma pilguga vee jäätuma. TEMA ONGI JUMAL!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles