Anekdoot: murekiri naisteajakirja pereprobleemide lehekülje toimetajale

meeldib.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Kirjutab naine oma murest tuntud naisteajakirja pereprobleemide lehekülje toimetajale:

"Palun andke nõu, mida teha! Mõned päevad tagasi sõitsin tööle, aga mees jäi veel koju nagu tavaliselt. Olin sõitnud vaevalt 5 km, kui auto mootor seisma jäi. Kõndisin jalgsi tagasi koju, et paluda oma meest appi. Kui koju jõudsin, avanes pilt, mida on raske uskuda. Mees oli naabri tütrega meie magamistoas!!! Olen 32-aastane, mu mees on 34, aga naabri tütar on 22.

Oleme mehega abielus olnud juba veidi üle 10 aasta.

Kui ma selgitust nõudsin, tunnistas ta, et neil on juba 6 kuud naabri tütrega armulugu. Ütlesin, et jätan ta maha, kui see ei lõpe. Mees kaotas kuue kuu eest töökoha. Ta väidab, et ta tunneb end kasutuna. Armastan teda ikka veel, kuid pärast minu ultimaatumit on ta minust veelgi rohkem eemaldunud. Perenõustaja juurde keeldub ta minemast. Minu meeleheitlikud katsed asja tõsiselt arutada lükkab ta alati tagasi.

Kas keegi oskab mulle nõu anda?

Ette tänades

Sille."

Toimetaja vastus:

"Kallis Sille,

kui mootor juba 5 km järel välja sureb, võib see olla tingitud mitmest asjaolust. Kontrolli kõigepealt, kas paagis bensiini on, kas bensiinivoolik on korras ja puhas. Kontrolli ka klapp-pihustit ja kaitsmekarpi, mille asukohta on kirjeldatud kasutusjuhendis. Kui need on korras, võib olla bensiinipump katki, mille tõttu pole sissepritse varustus küllaldane ega teki vajalikku rõhku.

Loodan, et said sellest abi.

P.S. Tervitus kogu naisperele meie toimetaja Anu poolt, kes on praegu Egiptuses puhkusel.

Robert,

toimetaja asetäitja."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles